Menu

Karmivaa halloweenia Kinnulan malliin

4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Marja Suominen ohjaili pukukisan osanottajia. 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Marja Suominen ohjaili pukukisan osanottajia.

Kinnulan 4H-yhdistyksen halloween-tapahtumassa nähtiin taas vaikka kuinka hirveitä vieraita, joten heille oli järjestettävä myös kammottavaa ohjelmaa.

Vieraat kävivät läpi sarjan uskalluskokeita. Kokeile jos uskallat -lootaan oli pantu jotain liukasta, ohutta ja matomaista. Maistamisrastilla oli tarjolla mustaa töhnää. Nenän toimintakuntoa testattiin pahanhajuisella, punaisella litkulla. Itse asiassa kyse oli spagetista, hyytelöstä ja etikasta. Jos kantti kesti, lopuksi sai kurkistaa laatikkoon. Siellä oli irtokäsi, tosin kumista tehty.

Ja keitä olikaan paikalla? Ainakin merirosvo, miekkaileva Turtle, verinen noita sekä noita ilman verta, nunna, gootti, keiju, zombie, Punahilkka, räppäri, piru, merten kauhu, murhaaja, kurpitsa, mummeli, vampyyri, kummitus, hauska kummitus, pari Batmania ja heidän kiusanaan Jokeri.

Pukukilpailun voitti Julia Heath, joka oli kerrassaan herttainen kummitus. Toiseksi tuli ritari Iita Vasalampi ja kolmanneksi Spiderman Eevertti Kinnunen.

Arvonnan pääpalkintona oli 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajan Marja Suomisen kuvailun mukaan "karseen pelottava mutta järkyttävän ihanan suklaisen makuinen täytekakku". Siinä ei tullut yhtään turhaa ylisanaa, sillä juuri sitä kakku oli, ihan maailman parasta. Tuo karsee herkku sattui nimittäin osumaan arvonnassa toimittajalle.

Juha Kivinen

Toimittaja

Puhelin 0400 345 852
Sähköposti: juha.kivinen@kotiseudunsanomat.fi

Kotisivu: www.kotiseudunsanomat.fi

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös

Suosituimmat artikkelit

Lukijalta