Menu

Viitasaarella arvostetaan Pihtiputaan keilaajia

Matti Vuohtoniemi (edessä) ja Aarre Hannukainen veivät LC Bowlingin voittoon paikallispelissä Pihtiä vastaan. Kisa käytiin viime torstaina Viitasaaren keilahallissa. Matti Vuohtoniemi (edessä) ja Aarre Hannukainen veivät LC Bowlingin voittoon paikallispelissä Pihtiä vastaan. Kisa käytiin viime torstaina Viitasaaren keilahallissa.

Viitasaarelaiset saivat viime torstaina hyvää viihdettä, kun pihtiputaalaiset keilajoukkueet laittoivat parastaan.

Keilahalliin oli saapunut kymmeniä pihtiputaalaisia ja viitasaarelaisia jännittämään puulaakisarjan otteluita, joista yksi oli LC Bowlingin ja Pihtin välinen Pihtiputaan paikalliskamppailu. Yleisössä kiiteltiin pihtiputaalaisten joukkueiden tasaisuutta, joka takaa jännityksen.

Jännitys oli huipussaan ensimmäisen sarjan ajan, jonka Pihti voitti niukasti 462-458. Sen jälkeen pienoisena ennakkosuosikkina kisaan lähtenyt LC Bowling meni menojaan. Pisteet jaettiin LC:n hyväksi 6-2.

Pihtiputaalaiset ovat keilanneet Viitasaarella kolmen vuoden ajan. Alkuaikoina pihtiputaalaisten ja viitasaarelaisten välillä käytiin paikkakuntien välinen mestaruusottelu. Puulaakikeilailun organisaattori Veikko Pyysalo toivoo, että perinne elvytettäisiin jälleen henkiin.
Paikallispelin voitollaan LC Bowling nousi sarjassa kahdeksanneksi ja tarrasi paikkaan pudotuspeleistä, kun sarjassa on jäljellä vielä kolme ottelua.

Puulaakisarjassa pelaa myös kolmas pihtiputaalainen joukkue, naisten muodostama PP Pimut. Seuraava paikallispeli Viitasaarella nähdään 23. maaliskuuta kun vastakkain ovat LC Bowling ja Pimut.

Katso tästä tämän hetken sarjatilanne!

 

1 kommentti

  • Saara Hämäläinen

    Se on Aapo silleen että "pannaan parastaan" Jos sanotaan, että laittaa parastaan se ei rimmaa.

    lähettänyt Saara Hämäläinen 27.03.2014 22:11 Kommentoi linkkiä

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös

Suosituimmat artikkelit

Lukijalta