Menu

Pihtiputaan dementia-kiekkoilu riitti Kinnulan kaatoon kiekkoklassikossa

Kinnulan uusitussa kaukalossa ei armoa annettu kinnulalaisten ja pihtiputaalaisten taistellessa kiekosta. Kinnulan uusitussa kaukalossa ei armoa annettu kinnulalaisten ja pihtiputaalaisten taistellessa kiekosta.

— Kaks maalia ihan tuomarin lahjomana!

Kiukkuinen naisääni hihkaisi Kinnulan koulukeskuksen parkkipaikalla, kun Kinnulan ja Pihtiputaan kiekkoklassikon yleisö teki lähtöä kotiin. Pihtiputaalaiset olivat juuri voittaneet 4-2.

Siinä eivät auttaneet edes Kinnulan omat tuomarit Ari Urpilainen ja Ossi Väisänen. Naisen tuhahduksesta päätellen kävi päinvastoin.

Pihtiputaan pukukopissa oli sen sijaan ilo ylimmillään. Dementia-kiekon miehiksi itseään kutsuneet pelaajat tuumasivat, että taktiikkana oli kilpikonnapuolustus, jossa vastustaja väsytetään omalla puolustusalueella.

Pihtiputaan maalivahti Sami Nieminen oli illan sankari, sen verran rajusti Kinnula painosti viimeisen erän ajan. Se riitti kuitenkin vain yhteen kavennusmaaliin.

Puttaalaisten maalintekijöinä olivat Janne Närhi kahdesti sekä Jari Marttinen ja Sami Strandman. Kinnulalaisista osuivat Johan Lindholm ja Olli Pekkarinen.

Pihtipudas vei koko päivän kestäneen kiekkoklassikon nimiinsä otteluin 2-1. 5-9 -vuotiaiden ottelussa Pihtipudas oli parempi maalein 2-1. Pihtiputaan maalit tekivät Elias Kumpulainen ja Aapo Siekkinen. Kinnulan maalintekijänä oli Tuomas Hämäläinen.

Kinnula pani vuorostaan tuulemaan 3-4 -luokkalaisten ja vanhempien sekä yläasteketjun ottelussa. Lopputulos oli Kinnulalle 7-4.

Kinnulan Jere Lindholm ja Juuso Lindholm tekivät kaksi maalia mieheen ja Onni Mäntylä, Aleksi Pigg sekä Topi Rauhala yhden. Pihtiputaalaisista maalin makuun pääsivät Aapo Varis kahdesti sekä Akusti Toivonen ja Samuel Aho.

Juha Kivinen

Toimittaja

Puhelin 0400 345 852
Sähköposti: juha.kivinen@kotiseudunsanomat.fi

Kotisivu: www.kotiseudunsanomat.fi

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös

Suosituimmat artikkelit

Lukijalta