Menu

Power Cupista Plokille kultaa ja hopeaa

Plokin E-tytöt ja E-pojat esittelevät mitaleitaan. Tytöt vasemmalta Nea Hiironen, Noora Hakonen ja Alina Toivonen. Pojat vasemmalta Aleksi Nappi, Joonatan Kemppainen, Aatu Kinnunen, Toni Haapapuro jaVili Varis. Plokin E-tytöt ja E-pojat esittelevät mitaleitaan. Tytöt vasemmalta Nea Hiironen, Noora Hakonen ja Alina Toivonen. Pojat vasemmalta Aleksi Nappi, Joonatan Kemppainen, Aatu Kinnunen, Toni Haapapuro jaVili Varis.

Maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus PowerCup keräsi kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Mikkeliin kaikkiaan 828 joukkuetta ja lähes 7 000 osallistujaa. Ploki osallistui turnaukseen viidellä joukkueella. Valmentajat ja huoltajat mukaan lukien bussiin pakattiin torstai-aamuna 37 henkilöä tavaroineen ja varusteineen.

Mikkelin raviradalle rakennettu pelialue tarjosi loistavat peliolosuhteet ja säätilakin pysyi pääosin aurinkoisena ja lämpimänä.

Plokin upeasti mennyt sarjakausi sai jatkoa Powercupista, kun tuomisina oli sekä kulta- että hopeamitalit. Kirkkaimman pokaalin nappasivat E-tytöt, jotka selvittivät tiensä finaaliin ilman ainuttakaan erätappiota. Finaalissa tuli myös selvä 2-0 -voitto SeinäjokiLentistä vastaan.

Myös E-pojat etenivät sunnuntaina finaaliin. Vastustajaksi tulikin jo maakuntasarjasta tuttu joukkue Jyväs-Lentis. Finaaliottelun ratkaisua haettiin kolmannesta erästä, jonka Jyväs-Lentis voitti niukasti. Plokin pojille siis hopeaa ja kultakin tuli kuitenkin Keski-Suomeen.

Juha Kivinen

Toimittaja

Puhelin 0400 345 852
Sähköposti: juha.kivinen@kotiseudunsanomat.fi

Kotisivu: www.kotiseudunsanomat.fi

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös

Suosituimmat artikkelit

Lukijalta