Menu

Riemu repesi liigapaikasta raskaan kauden päätteeksi

Pihtiputaalla Vuoden kuntolentopalloilijaksikin aikoinaan valittu Seppo Herranen (edessä kolmas vasemmalta) johdatti Plokifanit villiin riemuun Neulamäen koulun katsomossa, kun mestaruusliigapaikka oli varmistettu myös ensi kaudeksi. Pihtiputaalla Vuoden kuntolentopalloilijaksikin aikoinaan valittu Seppo Herranen (edessä kolmas vasemmalta) johdatti Plokifanit villiin riemuun Neulamäen koulun katsomossa, kun mestaruusliigapaikka oli varmistettu myös ensi kaudeksi.

Pihtiputaalta Kuopioon lähtenyt täysi bussilastillinen faneja siivitti rajulla kannustuksellaan Pislaplokin murskavoittoon Puijo Wolleysta erin 0-3 (12-25, 12-25, 20-25) lentopallon naisten mestaruusliigan karsinnoissa. Ensimmäistä kertaa kymmenvuotisen liigahistoriansa aikana karsintoihin joutuneella Plokilla ei ollut hädän päivää sarjapaikkansa puolesta. Se säilyi suoraan kolmella voitolla.


Puijo Wolley jäi täysin jyrän alle, sillä joukkue ei saanut pihtiputaalaisilta erääkään, ja vasta ottelusarjan viimeisessä erässä se ylsi ensi kertaa 20 pisteeseen asti.

Päävalmentaja Olli Nenonen myönsi, että tasoero oli selvä. Hän saattoi vain ihailla joukkueensa otteita.

— Meinasi ruveta jo murhaa muistuttamaan. Kaksi ensimmäistä erää oli jäätävää esittämistä. Kelsey Black oli aivan hirmuinen tänään, tuommoista laituripeliä, huh huh!

Lauantaisella sykkeellä Plokilla olisi voinut olla sanansa sanottavana liigan mitalipeleissäkin.

— Tänä vuonna liigan taso oli hyvä ja meidän kohtalonamme oli joutua karsimaan. Nämä pelit osoittivat sen, mikä liigan ero on nyt ykkössarjaan. Aiempina vuosina liigakarsinnoissa on syntynyt vääntöä, mutta eihän tässä ollut minkäänlaista.

Pislaplokin puheenjohtaja Raimo Pärnänen myönsi, että seurassa oltiin lähes varmoja liigapaikan säilymisestä.

— Emme olleet edes kotisalia varanneet huomiseksi. Mutta eihän kausi mennyt niin kuin piti, sillä meidän piti olla tässä vaiheessa ihan toisenlaisissa pudotuspeleissä.

— Varmaan se opittiin, että pitää olla eri asioissa yhä tarkempi. Muutamien asioiden korjaaminen vei aikansa ja pudotuspeliviiva jäi liian kauas.

Juha Kivinen

Toimittaja

Puhelin 0400 345 852
Sähköposti: juha.kivinen@kotiseudunsanomat.fi

Kotisivu: www.kotiseudunsanomat.fi

1 kommentti

  • Karri Paananen

    Onneksi olkoon koko joukkueelle ja organisaatiolle! PislaPloki tekee positiivista julkisuutta Pihtiputaalle. On hieno olla pihtiputaalainen! Tv: Karri Paananen

    lähettänyt Karri Paananen 27.03.2013 14:35 Kommentoi linkkiä

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös

Suosituimmat artikkelit

Lukijalta