Menu

Lomalaiset löytävät superviikonloppujen tapahtumat

Kesää on tänä vuonna kestänyt harvinaisen pitkään, ja kehoa hellivä lämpö taitaa jatkuu vielä ainakin hetken.

Toivottavasti into osallistua kesätapahtumiin pysyy korkealla, sillä suma on vasta edessä
.
Tänään keskiviikkona alkava Pihtiputaan Keihäskoulu nuorentaa paikkakunnan kyläkuvaa silmin nähden. Viikonloppuna kilpaillaan Keihäskarnevaalien ykköspaikoista ja Emmien Toritohinoissa saadaan tietää, kuka seuraa ansiokkaalla urallaan eduskuntaan asti päässyttä Aune Turusta Pihtiputaan Mummona.

Kinnulassa lomalaiset ja muukin väki pakkautuu Muholaan nauttimaan muikkukeitosta, yhdessäolosta ja maineikkaan Muttiteatterin vauhdikkaasta näytelmästä Matkalaukkukostaja. Kinnulankin kesä täyttyy tilaisuuksista, saappaanheiton MM-kisoja myöten.

Kesälomakauden tapahtumarypäs on yleinen ilmiö niissä maissa, joissa pitkät kesälomat ovat käytäntönä . Suomalaisilla palkansaajilla loman pituus on vähintään neljä viikkoa, joten osallistuminen yhteisiin rientoihin pienentää mökkiytymisen riskiä.

Vaikka kesä- ja heinäkuun viikonloppujen tarjonta hengästyttää, arkisen aherruksensa hetkeksi lomaan vaihtanutta väkeä on liikkeellä sen verran paljon, että valtava järjestämistalkoisiin osallistunut joukko voi odotella omaa hoohetkeään levollisin mielin.

Heikki Jämsén

Päätoimittaja

Puhelin 0400 741 747
Sähköposti: heikki.jamsen@kotiseudunsanomat.fi

Kotisivu: www.kotiseudunsanomat.fi

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös