Menu

Kova lämäri mursi luistelijan jalkaterän Kinnulan kaukalolla

Kinnulan kaukalolla sattui pahasti viime viikon maanantaina. Kuva on otettu toisena iltana, eikä se liity tapaukseen. Kinnulan kaukalolla sattui pahasti viime viikon maanantaina. Kuva on otettu toisena iltana, eikä se liity tapaukseen.

Kinnulan koulukeskuksen kiekkokaukalolla on ollut aiemminkin riesaa uppiniskaisista kiekon lätkijöistä, mutta viime viikon maanantaina mitta täyttyi. Pia Pigg sai kiekon jalkateräänsä, johon tuli murtuma. Hän toi asian esille seuraavana päivänä Facebookissa:

”Eilen illalla Kinnulan jääkiekkokaukalolla oli porukkaa sekä luistelemassa että kiekkoilemassa. Jotta huomioni olisi saatu ihailemaan upeita lämäreitä, piti kiekkoa vetää minun ja vieressäni luistelevan pikkutytön suuntaan. Pari kertaa nätisti pyysin, että kiekot lauottaisiin sinne toiseen suuntaan, ettei vaan sattuisi mitään. Pyyntöni huvitti nuoria kovasti. Ja niinhän siinä lopulta kävi, että tuli osuma.”

Pia Pigg vetosi ihmisiin, jotta he puhuisivat lapsilleen asiasta.

”Vahinkoja sattuu. Mutta eilistä en laske vahingoksi. Sen verran monta lämäriä suuntaamme lyötiin. En usko että kenekään tarkoitus oli osua, mutta kun toiseenkin suuntaan olisi pystynyt laukomaan. Sielläkin oli maali. Kyse ei ollut pelitilanteesta. Aikuisten tyhmät säännöt on yleensä jotain tarkoitusta varten.”

Pia Piggiä harmitti myös se, ettei kukaan tullut paikalle kun hän huusi tuskissaan. Kukaan ei kysynyt miten kävi, saati pyytänyt anteeksi.

Juha Kivinen

Toimittaja

Puhelin 0400 345 852
Sähköposti: juha.kivinen@kotiseudunsanomat.fi

Kotisivu: www.kotiseudunsanomat.fi

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös

Suosituimmat artikkelit

Lukijalta