Menu

Kouluhäiden pari kuin Ruusunen ja prinssi!

Vilma Karisto ja Taavi Pekkarinen menivät leikisti naimisiin. Vilma Karisto ja Taavi Pekkarinen menivät leikisti naimisiin.

Kinnulan yläkoululla on järjestetty yhdeksäsluokkalaisten kouluhäitä joka kolmas vuosi vuodesta 1991 alkaen. Kouluhäiden aika koitti jälleen viime viikon tiistaina.

Aluksi oppilaiden valitsemat hääparit vihittiin omilla nimillään, mutta yhdeksän vuotta sitten päätettiin, että heille keksitään roolinimet ja taustatarinat, jotta homma olisi mielekkäämpää ja oppilailla olisi lisää suunniteltavaa häiden ympärille.

Hääjuhlaa suunniteltiin ilmiöviikon oppitunneilla. Oppilaat oppivat samalla hyviä käytöstapoja niin arkeen kuin juhlaankin. Ne yhdeksäsluokkalaiset, jotka eivät olleet nimettyissä rooleissa, osallistuivat seremoniaan häävieraina.

Häihin tarvitaan tietysti komeat tarjoilut. Ruokapuolelle saatiin leivonta-apua myös alemmilta yläkoulun luokilta.

Tällä kertaa morsiamena esiintyi Vilma Karisto ja sulhasena Taavi Pekkarinen. Heidän roolinimensä olivat Evelina Virtanen ja Alexander Vaara.

Vilma Karisto kertoi, että hääseremoniaa harjoiteltiin pari kertaa. Aluksi oli sovittu toisesta hääparista, mutta koska siinä tuli jotain mutkia matkaan, Vilma ja Taavi suostuivat leikkiin mukaan.

– Oli tämä ihan ookoo. Ei jännittänyt. Kyllähän sitä tuossa käveli, kun oli suunnilleen tutut ihmiset. Ja voihan tämä olla vähän kuin harjoittelua tulevaisuutta varten. Kaikki eivät ole olleet häissä mukana, niin osaavat olla sitten, kun tulee oikeat häät, Vilma tuumasi.

Juha Kivinen

Toimittaja

Puhelin 0400 345 852
Sähköposti: juha.kivinen@kotiseudunsanomat.fi

Kotisivu: www.kotiseudunsanomat.fi

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös

Suosituimmat artikkelit

Lukijalta