Menu

Joulupukki kierteli liikkeissä Pihtiputaan joulunavauksessa

Lapset odottivat Joulupukkia R-Kioskilla. Lapset odottivat Joulupukkia R-Kioskilla.

Joulupukki pääsi vaihteeksi kiertelemään sisätiloissa Pihtiputaan Yrittäjien joulunavauksessa. Yrittäjien puheenjohtaja Jouni Arvola kuskasi pukkia liikkeestä toiseen.

Antti Varha kertoi toivoneensa pukilta metsästysharrastukseen liittyviä välineitä, lämpöisiä villasukkia ja koirallekin jotakin.

— Meillä on ollut joululahjoissa keskitasoinen linja. Mahdollisimman paljon pyrin jättämään euroja omalle kylälle. Kirkonkylän liikkeiden tulevaisuudesta en ole enää huolissani. Peruspalvelut ovat hyvin jäljellä. On vaatetta, metsästykseen ja urheiluun liittyvää kampetta, kodinkoneliikettä ja kukkakauppaa. Tietysti nettikauppa kamppaa kivijalkaliikkeitä, mutta se on joka paikassa sama juttu, Antti mietiskeli.

Joulunavauksessa kokeiltiin ensi kertaa joulutoria, joka on ollut jättimenestys Viitasaarella. Jousariin pystytetty joulutori ei ottanut oikein tulta alleen.

Myyntipöytiä toivat paikalle vain kansalaisopiston keramiikkaryhmä opettaja Pekka Ojakankaan johdolla, Arja Varis kutomuksineen, Marja-Leena Närhi sementti- ja pöytäliinaruukkuineen sekä syöpäyhdistys.

— Viitasaarella myimme keramiikkatöitä kirppishengessä parina vuonna joulutorilla. Siellä on ollut hyvä meininki, ja kun täällä kokeillaan tätä ensimmäistä kertaa, niin ajateltiin, että lähdetään mukaan. On hauskaa viettää päivää tällä lailla, ettei ole mitään suuria odotuksia. Jos yksikin kauppa tulisi, se olisi kotiinpäin, Pekka Ojakangas jutteli.

Juha Kivinen

Toimittaja

Puhelin 0400 345 852
Sähköposti: juha.kivinen@kotiseudunsanomat.fi

Kotisivu: www.kotiseudunsanomat.fi

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös

Suosituimmat artikkelit

Lukijalta