Menu

Kumpulaiset lahjoittivat ravipotistaan Pudikselle

Veijo ja Tuula Kumpulainen lahjoittivat 5 000 euroa Pudis ry:lle lasten liikunnan tukemiseen. Lahjoituksen otti vastaan Pudiksen puheenjohtaja Tero Kemppainen. Veijo ja Tuula Kumpulainen lahjoittivat 5 000 euroa Pudis ry:lle lasten liikunnan tukemiseen. Lahjoituksen otti vastaan Pudiksen puheenjohtaja Tero Kemppainen.

Hiekan totoraveissa puhuttiin, että Pihtipudas tunnetaan jo enemmän ravi- kuin keihäspitäjänä. Luomalan tallin valmentaman Jokivarren Kunkun ravikuninkuutta seurasi tänä kesänä Veijo Kumpulaisen omistaman kuusivuotiaan ruunan Midnight Hourin lähes täysin puskista tullut menestys.

Midnight Hour juhli 70 000 euron voittoa St Michel -raveissa, ja vielä suurempi jysäys tuli Ruotsin toiseksi arvostetuimmasta ravikilpailusta Åby Stora Prisistä, jossa hevonen juoksi 166 000 euron potin.

Hiekassa juhlittiin sunntaina Midnight Houria kakkukahveilla. Veijo ja Tuula Kumpulainen järjestivät ravien suurimman yllätyksen, kun he lahjoittivat ravivoittojen kunniaksi 5 000 euroa lasten ja nuorten liikunnan tukemiseksi Pudis ry:lle. Veijo Kumpulainen halusi myös lasten kokevan onnistumisen riemua, kun sitä on nyt suotu hänelle itselleen.

Veijo Kumpulainen kiittelee viime syyskuussa tekemäänsä ratkaisua, kun hän siirsi Midnight Hourin valmennettavaksi Ossi Nurmosen ravitallille Maaningalle.

— Minulla oli hyvä syy, kun tässä rupeaa olemaan jo ikää sillä tavalla, että ei jaksa enää kulkea öitä ja ajaa pitkiä matkoja.

Veijo Kumpulainen pitää Midnight Hourin menestystä Ruotsissa valtavana yllätyksenä koko Suomelle.

— Ei varmaan semmoista miestä ollut, joka olisi uskonut, että tämä hevonen pystyy siellä voittamaan. Näkihän sen niistä peleistä Ruotsissa, että vain yksi prosentti oli pelattu Midnight Houria. Se pesi kaikki, vaikka oli maailmanluokan hevoset vastassa, ja oli se varmaan yllätys Keski-Euroopassa asti.

Juha Kivinen

Toimittaja

Puhelin 0400 345 852
Sähköposti: juha.kivinen@kotiseudunsanomat.fi

Kotisivu: www.kotiseudunsanomat.fi

Jätä kommentti

Muista kommentoida asiallisesti. Toimituksemme tarkistaa jokaisen kommentin ennen julkaisua.

Takaisin ylös

Suosituimmat artikkelit

Lukijalta