Menu

Miksi veturin pilli ei vihellä?

Rautatieliikenne on lisääntynyt Pihtiputaalla tämän talven aikana. Puutavaraa on lastattu jo pitkään Pihtiputaan asemalla ja viety perinteisesti Haapajärven suuntaan mutta nyt myös Äänekoskelle uuden biotuotetehtaan aloitettua toimintansa. Näiden lisäksi puutavaraa on ruvettu kuljettamaan aseman ohi etelän suuntaan. Vilkastunut liikenne on aiheuttanut vaaratilanteita ja olen kokenut kaksi uhkaavaa tilannetta lyhyellä aikavälillä.…
Lue lisää ...

Terveydenhuoltokin voisi kysellä tyytyväisyyttä

Kun autoilija käyttää autoaan huollossa, hän saa miltei paluupostissa postia, jossa tiedustellaan saamansa palvelun aikaansaamaan tyytyväisyyden määrää useimmiten entisillä kouluarvosanoilla. Kuinka onkaan, kun käyt hakemassa palveluja itsellesi terveyshuollossa.
Lue lisää ...

Valtakunnassa kaikki hyvin?

Kumpi lienee saanut enempi huomiota, presidentinvaalit vai pandapariskunta? Tylsät vaalit ovat tulossa, kun jo etukäteen ihmiset näyttävät luovuttaneen paikan istuvalle presidentille.
Lue lisää ...

Vapautta lisää 0,8 prosenttiyksikköä

Näin kommentoi Matti Simula (SK/1-2018) alkoholilain muutosta. Lempparipakinoitsijani Jukka Ukkola pohti asiaa samassa lehdessä logistiikan kannalta. Koska juomat ovat entistä väkevämpiä, mäyräkoiran kotiin kantamista tulee 17,2% vähemmän alkoholilitraa kohti. Koska juomissa on toisaalta suurin osa humaltumisen kannalta turhaa vettä, todellinen helpotus on vain 0,84 %!
Lue lisää ...
Tilaa tämä RSS-syöte